KOMPANIA BRUNES SH.P.K

Follow

This company has no active jobs

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, km7
  • Profili Mobilje

About Us

BRUNES, ofron çdo mundësi për konceptimin e hapësirës tuaj, duke vënë në dispozicionin tuaj një gamë të gjerë produktesh dhe duke qenë sa më afër jush me ekspozitat tona në Tiranë, Vlorë, Durrës, Sarandë e Lezhë, Fier. Një shumllojshmëri e cila në mënyrë harmonike ndërthuret në ngjyra, stile, cilësi të pakrahueshme, të shprehura në markat më prestigjoze të tregjeve botërore.