Arkitekt 521 views9 applications

Job Expired

MDesign kerkon te punesoj nje Arkitekt – AutoCad per tu bashkuar sa me shpejte me ekipin tone i specializuar ne rezidenca private.

Kandidati ideal duhet te zhvilloje vizatime ne AutoCad (ose Revit) per ndertesa civile (banesa) plane, fasada dhe prerje.

Nuk kerkohet transferim, puna do te jete 100% remote, pra mund te punoni nga shtepia!

Kerkesat per kete pozicion jane:

  • Njohuri te avancuara te programeve AutoCad dhe Revit
  • Saktesi ne koordinimin e aktiviteteve dhe afateve;
  • Qasje proaktive dhe kuriozitet;
  • Te kete eksperience ose student
  • Njohuri te gjuhes Angleze perbejne avantazh.

Pagesa mujore: sipas marreveshjes dhe eksperiences

 

Nese keni eksperience te meparshme ne kete profil dhe besoni se i permbushni kerkesat e mesiperme jeni te mirepritur te dergoni CV dhe Portfolin tuaj ne adresen e e-mailit: project@mdesignltd.co.uk

Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohet nepermjet numrit te celularit ose ne adresen e e-mailit.

More Information

  • This job has expired!
Share this job