Arketare 29 views

Tirane, ofroj vend pune Arketare

Hodaj shpk eshte nje firme tregtare me experience 20 vjecare ne tregun shqiptar.
Aktiviteti i kompanise eshte import-eksport i produkteve ushqimore,veshje dhe kozmetike
Hodaj Shpk kerkon te punesoje: Arketare

Detyrat e punes:

1. Te zbatoje detyrat qe lidhen me hedhjen e faturave tatimore te shitjes ne sistem, ndjekjen e
pagesave nga klientet.
2.Bën sistemim të faturave të shitjes sipas numrit rendor dhe grupit të faturave, si dhe verifikon saktësine e plotësimit të tyre
3.Regjistron faturat e kthimit të mallit, dhe zbritjet.
4. Mban arken dhe zbaton procedurat ligjore qe lidhen me funksionimin e arkes.
5.Përgatit raportet ditore në lidhje me arken.
6. Ndjek detyrat e caktuara nga shefi i finances dhe administratori ne fushen e finances dhe administrimit.


Kerkesat e punes:

1-Te kete ekperience te ngjashme.
2-Te jete e perkushtuar dhe e mireorganizuar ne pune
3-Te jete e sjellshme me koleget dhe te zbatoje normat e etikes
4- Njohja e programit Alpha Web perben avantazh.

Personat e interesuar mund te dergojne Cv me subjekt “Arketare”
ne adresen e email-it financafirmahodaj@gmail.com
Kandidatet e perzgjedhura do te njoftohen per interviste.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Rruga/Zona Autostrada Tr-Dr km 5, Yrshek, Tirane