ANALIST SISTEMESH ERP 31 views1 application

Info Business Solutions ka nje pozicion vakant ne rolin: Analist Sistemesh ERP

POZICIONI: ANALIST SISTEMESH ERP

Eshte pergjegjes per ndjekjen e te gjithe ciklit te nje projekti implementimi sistemesh menaxhimi, qe prej analizes dhe dizenjimit te kerkesave te klientit, konfigurimeve te sistemit, testimit, trajnimit te perdoruesve si dhe ofrimin e sherbimit te suportit per sistemet e implementuara ne varesi te kerkesave te klientit.

 

KERKESAT PER KUALIFIKIM

 • Diplome universitare (ose ne perfundim te studimeve) ne nje nga deget e fakultetit te ekonomise.
 • Te kete njohuri ne fusha si: financa, logjistike, retail, prokurim, prodhim.
 • Te jete ne gjendje te kuptoje kerkesat e biznesit dhe t’i perktheje ato ne zgjidhje funksionale software.
 • Te jete ne gjendje te konvertoje kerkesat funksionale te klienteve ne analiza teknike per departamentin e zhvillimit.
 • Te jete ne gjendje te krijoje marredhenie konstruktive me klientet
 • Te kete aftesi shume te mira analitike dhe i/e orientuar drejt detajeve
 • Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze dhe asaj italiane
 • Te jete shume bashkepunues/e me koleget/bashkepunetoret dhe aftesi shume te mira komunikuese.

 

BENEFITE

 • Page konkurruese per tregun dhe benefite te tjera te lidhura me te.
 • Pune over-time e paguar dhe orar fleksibel.
 • Zhvillim i karrieres dhe sfida te vazhdueshme profesionale
 • Trajnime, certifikime dhe perfshirje ne projekte te ndryshme nderkombetare.
 • Ambient pune shume komod, me nje staf entuziast dhe energjik
 • Aktivitete staff retreat dhe team-building.
 • Zyrat ndodhen ne lokacion shume strategjik, ne qender te Tiranes.

 

 

Per te aplikuar ju lutemi dergoni CV-ne tuaj dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e-mail: humanresources@infosoftgroup.com.al

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 19 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
 • Profili Informatike/IT/Software