Agjente shitjesh per produkteve ENZO ATTINI ne showroom. New 48 views

Job Expired

Pozicioni punes: Agjente shitjesh per produkteve ENZO ATTINI ne showroom.

Kompania ENZO ATTINI kerkon :

Te punesoje vajza te cilat jane te gatshme te rriten personalisht, profesionalisht dhe financiarisht ne sektorin e shitjes.

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;

Të kujdeset në mënyrë të detajuar për respektimin e politikave te shitjes dhe sherbimeve të Kompanisë;

Të mbaj kontakte të vazhdueshme me klientët e kompanisë, me qëllim rritjen e cilësisë së shërbimit;

Kompania ENZO ATTINI ofron:

-Nje mjedis pune plot energji, vullnet te mire, bashkepunim, sfida, mundesi per te fituar dhe tu rritur.

-Trajnim i vazhdueshem brenda kompanise.

-Super mbeshtetje dhe sisteme per ta bere punen tuaj me te lehte.

-Rritje financiare sipas sukseseve individuale.

-Orari punes 7 ore ne dite.

-Turni i pare. (Orari 8:00 deri ne 15:00)

-Turni i dyte. (Orari 14:00 deri ne 21:00)

-1 dite ne jave pushim.

KËRKESAT E PROFILIT:

Preferohet te kete eksperience ne shitjen e produkteve ose sherbimeve.

Te jete e komunikueshme, te dije te punoje ne grup, te perballoje presionin dhe te menaxhoje me efikasitet rrjetin e klienteve te kompnanise;

Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;

Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.

Njohuri e mire e Facebook/Instagram

Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.

Te jete metodike dhe e organizuar.

Preferohet nje Diplome unversitare, por jo e domosdoshme

Preferohet kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@enzoattini.al

Suksese!

Show Roomi : Sheshi Willson, Tirane.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr Muhamet Gjollesha Tirane
  • Tel/Mob +355676323440
  • Profili Moda/Veshja