Agjente Marketingu 30 views

Nëse ke eksperiencë në shitje ose marketing dhe dëshiron të punosh duke shitur një shërbim ekskluziv nga Google për tregu shqiptar, kjo është mundësia jote për tu bërë pjesë e ekipit të GooNext AL.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Eksperiencë në shitje direkte në terren dhe marketing.
 • Aftësi shumë të mira komunikimi.
 • Njohje e gjuhës Italiane dhe Angleze.
 • Leje drejtimi Klasi B.

Detyrat/Përgjegjësitë:

 • Promovon tek klientët shërbimin dhe produktet që ofron kompania.
 • Identifikon klientët e rinj potencialë.
 • Kryen vizitat në terren sipas planit javor.

Çfarë ofrojmë:

 • Shërbime dhe produkte ekskluzive për tregun shqiptar.
 • Përqindje nga më të lartat në treg 15-20 % për çdo shitje.
 • Mundsi rritje të % në rast tejkalimi të targetit mujor.
 • Mundësi rritje profesionale.
 • Trajnim të plotë për shërbimin dhe produktin që tregton kampania.
 • Orari:  E hënë – e premte 09:00 – 17:30 (fundjavat pushim)

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj të përditesuar në adresën:  info@goonext.al

Cel:0697014641

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do kontaktohen për intervistë.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rr. Elbasanit