GooNext

Follow

GooNext has posted 1 job

GooNext

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Elbasanit

About Us

Ofrimi i shёrbimeve ekskluzive Google, ndёrmjet tё cilave turi virtual 360° i Google Maps Street View, planifikimi i veprimeve tё synuara tё biznesit, fitimi i shikueshmёrisё nё brendёsi tё zonёs suaj gjeografike tё referencёs.Kёta janё objektivat qё mund tё arrini duke u bёrё pjesё e kёtij projekti.Kёrkojmё kontakte nё agjensitё e pёrfaqёsimit, me agjentёt tregtarё ose pёrfaqёsuesit ekskluzivё, me fotografё dhe agjensi publiçitare, tё cilёt do tё dёshirojnё t’u ofrojnё klientёve tё tyre shёrbimet e Google Maps Street View. Kёrkojmё kontakte nё rrjetet e hoteleve zinxhir, dyqane dhe qendra tregtare, franchising, aktivitete ekskluzive, tё cilat janё tё interesuara pёr tё rritur shikueshmёrinё e tyre nё web. Puna jonё ёshtё e garantuar nga prania e fotografit tё çertifikuar Google, ju vёmё nё shёrbim tё gjitha dijet tona tё formuara nga motori mё i mirё i kёrkimit nё botё dhe pёrvojёn e agjensisё publiçitare tё promovimit Studi Ёeb nё dispozicion tё aktiviteteve tuaja pёr tё arritur rezultate shumё tё suksesshme.