Agjentë ( FTD ) 49 views1 application

Kërkohen agjentë ( FTD )
me eksperiencë dhe pa eksperiencë të mëparshme pune, për gjuhën italiane dhe 
gjuhën gjermane .

Ofrojmë:

• Pagë bazë 80.000 Lekë për gjuhën italiane dhe pagë bazë 700 euro për gjuhën gjermane.
• Bonuse ditore / javore / mujore ndër më të lartat në treg.
• Përqindje të lartë në bazë të performancës individuale.
• Qëndrueshmëri në punë.
• Mundësi rritjeje profesionale.
• Ambjent komod, i qetë dhe serjoz.
• Kontratë e rregullt pune.
• Staf komunikues dhe bashkëpunues.
• Fundjava pushim.

Kriteret :
•Disponibiliteti Part Time / Full Time.
•Persona ambiciozë dhe të përgjegjshëm.

Adresa: ish bllok-u, Tiranë


Për më shumë informacion kontaktoni në numrin : 0694438845

Ju mirëpresim!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center