Agjent Shitjesh – Vlore 120 views

Job Expired

ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj. Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale.

Arstl Group kerkon: Agjent Shitjesh ne terren per zonen e Vlorës

Qellimi i Pozicionit: Sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen dhe mirembajtjen e shitjeve ne zonen te cilen mbulon.

Kualifikimet / Kërkesat

1. Të ketë mbaruar arsimin e mesëm
2. Minimumi 1 vit eksperincë pune ne shitje
3. Të posedojë patentë të klasit B
4. Të njohë mirë zonat e Vlorës (përbën avantazh)
5. Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe negocimi
6. Të jetë i orientuar drejt arritjes së rezultateve
7. Të jetë aftësi në shërbim klienti
8. Të jetë i aftë të punojë në grup
9. Të ketë banim rezident në Vlorës

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV të detajuar me foto, në adresën e-mail:

punesimi@arstlgroup.com / nr. 0673101358.

Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Qelqit Kombinat,Ish-Fabrika e Tullave
 • Tel/Mob 0676041335
 • Profili Tregti
Connect with us
Contact Us
Job Expired

Kompania Deutschcolor, pas nje partneritet disa vjecar me DELTA GROUP,
ka ndertuar ne Shqiperi fabriken e saj nga me modernet ne Ballkan,
me nje teknologji gjermane te avancuar per prodhimin e bojerave ekologjike e shume produkteve te tjera.
Deutschcolor eshte I hapur te mireprese cdo person energjik me vullnetin e mire ndaj kompanise,
duke I dhene mundesi gjithesecilit te realizoje objektivat e tij personale ne aspektin professional.
Në fokusin tonë primar, janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës.
Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë
janë një tjetër politikë sociale e grupit tonë.
Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e Deutschcolor.

Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Agjent Shitjesh, Tirane

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët :

 • Arsim I mesëm/ i lartë.
 • Mosha e preferuar 23 – 35 vjec.
 • Eksperiencë të mëparshme në shitje.
 • Aftësi menaxhimi dhe organizimi.
 • Lejë drejtimi automjeti.

Si të aplikoni:
Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese,
duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën elektronike: hr@deutschcolor.de
Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore, DELTA GROUP,
vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen / seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane - Durres km 19
 • Profili Prodhim/Perpunim
Connect with us
Contact Us