Agjent Shitjesh ne Teren me Furgon – Tirane 31 views

“FRESH COMPANY” me nje experience 30 vjecare ne prodhimin dhe tregetimin e pijeve freskuese, kerkon te punesoje:

· Agjent shitjesh ne teren me furgon (Tirane, perballe Megatek)

Kualifikimet :
· Te jete energjik, korrekt ndaj pergjegjesive dhe i afte per te shitur.
· Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese per maredheniet me klientet.
· Te kete eksperience te meparshme ne fushen e shitjeve, jo më pak se 1 vit.
· Leje drejtimi te kategorise C ose B
· Mosha mbi 20 vjeç

Detyrat:
· Arritja e targetit te percaktuar nga drejtori i shitjeve;
· Mbarevajtja e klienteve ekzistues dhe zgjerimi i tregut me kliente të rinj.
· Agjenti raporton te manaxheri i shitjheve.

Te interesuarit te kontaktojne ne WhatsApp: +355686017980 ose/dhe te dergojne CV-ne e tyre ne email: fresh@fresh-al.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tiranë- Durrës, Rruga dytësore Iliria 57, Kashar, Tiranë
  • Tel/Mob +355686017980
  • Profili Tregti dhe Prodhim