Fresh shpk

Follow

This company has no active jobs

Fresh shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tiranë- Durrës, Rruga dytësore Iliria 57, Kashar, Tiranë
  • Tel/Mob +355686017980
  • Profili Tregti dhe Prodhim

About Us

Prodhim & tregetim i pijeve freskuese Fresh, LaVita, Turbo