Agjent shitjeje 16 views

“Natural Farming” shpk, me aktivitet ne prodhimin, perpunimin dhe shitjen me shumice e pakice te produkteve ushqimore, kerkon te punesoje:

Agjent shitjeje per shitjet me shumice

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

• Te kete eksperience te pakten tre vjeçare ne shitjen me shumice te produkteve ushqimore.

Aftësite:

• Te jete i afte te punoje ne grup dhe individualisht.
• Te kete aftesi shume te mira komunikuese.
• Te jete disponibel per pune me orare te zgjatura.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv me foto ne adresen: info@naturalfarming.al
Adresa: 
TIRANE Njesia Bashkiake Nr.6, Rruga Konferenca e Pezes, Blloku i magazinave,

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Ndroq, Tiranë, Shqipër
  • Tel/Mob 042265547
  • Profili Tregti dhe Prodhim