Agjent Shitje 125 views

Royal Sh.p.k është një kompani me një eksperiencë mbi 25-vjecare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore në të gjithë tregun vëndas.
Ndër markat kryesore që kompania shpërndan, mund të përmendim: Sterilgarda Latte,Tusce Mayonnaise,Akullore Sammontana,Akullore Mars etj.

POZICIONI I OFRUAR: AGJENTE SHITJE Detyrat dhe pergjegjesite:
-Viziton cdo pike shitje ne zonen e tij sipas nje programi ditor te paracaktuar
-Te jete shume I vemendshem ne pozicionimin e produkteve si dhe stokut ne pikat e shitjes
-Merr porosite nga klientet ekzistues dhe identifikon klientet e rinj.
-Prezanton ne menyre profesionale produktet te klientet e zones qe mbulon.
-Monitoron procesin e porosive dhe bashkpunon me departamentet pergjegjes deri ne mberritjen e tyre tek klienti.
-Bashkepunon dhe shkemben informacione te vazhdueshme me e proret e tij mbi ecurine e punes dhe mbi problematikat e hasuara.

Kualifikime/ Kerkesa :
-Te kete mbaraur arsimin e mesem, arsimi i larte perben avantazh.
-Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe te punoj ne grup.
-Te kete deshire te punoj ne terren.
-Te jete I motivuar per arritjen e rezultateve.
-Te disponoj patente te klasit B ( Patent e klasit C perben avantazh) Te interesuarit te dergojne CV me email ne adresen: burimetnjerezoreroyal@yahoo.com

Ne kuader te situates se krijuar nga Coronavirus, kompania respekton te gjitha masat e mbrojtjes te vendosura nga Ministria e Shendetesis

Ju lutem percaktoni pozicionin per te cilin aplikoni. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.
Adresa Autostrada Tirane – Durres Km 6, Kashar, Tirane

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Km i 6 Autostrada Tirane-Durres, Rr M Kellici, Nr 11 Tirane, Kashar
  • Tel/Mob +355 68 20 227 13
  • Profili Tregti