Agjent ne terren 88 views

Job Expired

Ne Start-Up ventures, jemi një kompani që po rritemi shpejt, dhe po kërkojmë një agjent ne terren, dinamik dhe të motivuar për t’ju  bashkuar ekipit tonë. Si Agjent për Shërbimin e Menu-së Digitale OZZO, ju do të jeni përgjegjës për mirëmbajtjen e shërbimit tonë të menu-së digitale tek baret e restorantet në Tiranë, Shqipëri.

Përgjegjësitë Kyçe:

 • Kërkoni në mënyrë aktive dhe identifikoni bizneset që duhen pare nga afër për gjendjen e sherbimit te menuse dixhitale.
 • Arrini dhe tejkaloni objektivat dhe qëllimet e mirembajtjes mujore;
 • Planifikoni dhe organizoni aktivitetin e mirembajtjes dhe raportoni për progresin e bërë në bazë javore dhe mujore.
 • Menaxhoni marrëdhëniet me klientët duke ofruar shërbim të shkëlqyer ndaj klientit, adresimi i shqetësimeve dhe pyetjeve;
 • Shkoni personalisht për të pare nga afër gjendjen e sherbimit, duke udhëtuar në këmbë ose me scooter sipas nevojës

Kualifikimet:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërpersonalë;
 • Vetëmotivuar, proaktiv dhe në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur;
 • Njohuri të mira në gjuhën shqipe dhe në gjuhën angleze;

Përfitimet:

 • Paga bazë  kompetitive  dhe bonuse;
 • Mundësi për të punuar me një kompani që po rritet shpejt;
 • Trajnime dhe mbështetje për t’ju ndihmuar të arrini sukses në rolin tuaj;
 • Një ambient i këndshëm dhe dinamik pune;
 • Mundësi për rritje dhe avancim të karrierës;

Nëse jeni një agjent i motivuar dhe i orientuar nga rezultatet që e pëlqeni ndërtimin e marrëdhënieve dhe keni pasion për industrinë e restoranteve, do të kishim dëshirë të dëgjonim prej jush. Ju lutem aplikoni me CV-në tuaj.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Bllok
 • Tel/Mob 0672002250
 • Profili Bar Kafe, Hoteleri, Informatike/IT/Software, Pub & Night Clubs & Discos