Kerkohet Agjent Marketingu 189 views

Center Shqiptare, e cila operon ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve te ambalazhimit te linjes se luksit,

si canta letre/ kuti kartoni me magnet / canta pelhure / kuti dedikuar pasticerive / kantinave / argjendarive dhe produkteve te tjera te personalizuara, kerkon te punesoje:

Agjent Shitjesh

Kriteret qe duhet te plotesoje kandidati:

– Te kete aftesi shume te mira komunikimi, te jete e paraqitshme dhe serioze.
-Te kete perfunduar studimet e larta per Marketing ose Shkenca Sociale
– Preferohet te kete pervoje pune ne shitje.

Pergjegjesite kryesore:

– Prezanton produktet tek klientet.
– Ndjek procedurat per realizimin e porosise deri ne dorezimin e produktit tek klienti.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV me foto ne adresen: centershqiptare1@gmail.com

Ju lutem specifikoni ne subjekt te emailit pozicionin e punes per te cilin aplikoni.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim
Connect with us
Contact Us