Agjent/e ne gjuhen italiane 63 views

Job Expired

Icon Albania ofron punesim ne gjuhen italiane
Personat e perzgjedhur qe do te kalojne fazen e trajnimit me sukses,
do te kene mundesine te punesohen per fushatat  si TELECOM ITALIA
Ju ofrojme mundesine per te qene pjese e nje grupi profesionistesh,dinamik, mikprites.
Garantojme pagat me te kenaqeshme per secilin nga pozicionet,
trajnime te vazhdueshme, rritje profesionale.

Kerkojme persona me/ pa eksperience, te komunikueshem, te afte per te punuar ne grup, pozitive dhe ambicioz.

Ju lutemi te shprehni interesimin tuaj ne keto kontakte:
Adresa: Rr.Myslym Shyri, mbas karburant Kastrati
CV e-mail: iconalbania@gmail.com
Cel:0682063233

iCON Albania, la porta delle tue opportunita’!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Myslym Shyri, mbas karburant Alpet
  • Profili Call Center, Marketing