Agjent/e Marketingu 217 views1 application

Job Expired

Center Shqiptare shpk kerkon te punesoje Agjent/e Marketingu:

Kriteret e pozicionit:

– Te kete mbaruar arsimin e larte
– Te ketë pervoje pune, e preferueshme ne fushen e shitjeve
– Te kete aftesi shume te mira komunikimi, te jete e paraqitshme dhe serioze.
– Te kete njohuri shume te mira te gjuhes italiane dhe angleze

Pergjegjesite kryesore:

– Prezanton ne menyre profesionale produktet tek klientet.
– Mban korrespondencen me klientet per cdo kerkese te tyre.
– Ndjek procedurat per realizimin e porosise deri ne dorezimin e produktit tek klienti.
– Ndjek dhe zbaton me pergjegjshmeri objektivat dhe politikat e kompanise.

Te interesuarit per kete pozicion pune jane te lutur te dergojne CV ne adresen:  centershqiptare1@gmail.com

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Profili Prodhim/Perpunim