Center 168 views

Follow

Center

Information Company

  • Total Jobs 3 Jobs
  • Profili Prodhim/Perpunim

Something About Company

Center Shqiptare shpk, kompani e cila ushtron veprimtarine e saj ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve te paketimit

si canta letre/ kuti kartoni / canta pelhure / kuti dedikuar pasticerive / kantinave / argjendarive dhe produkteve te tjera te personalizuara.

Contact Us