Agjenste shitjesh online (ne zyrat e kompanise)- PAGA plus BONUSE mbi 50’000 lek 153 views

Job Expired

Cfarë ofrojmë ne:

– Mundësinë për të punuar në orarin më të përshtatshëm për ju.

Oraret jan Turni 1 (8-13:00), Turni 2 (13-18:00), Turni 3 me transport (18:00 – 00:00)

– Mundësi për rritje ekonomike.

– Mundësi për rritje profesionale.

– Grup pune mbështetës dhe motivues.

Cfare kërkojmë ne:

– Duhet të jetë dinamike.

– Të ketë aftësi të mira komunikimi.

– Të ketë njohuri të mira në të shkruarit të gjuhes Shqipe.

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@enzoattini.al

Suksese!

Show Roomi : Sheshi Willson, Tirane.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr Muhamet Gjollesha Tirane
  • Tel/Mob +355676323440
  • Profili Moda/Veshja