Administrator Network/Asistenc Teknike 42 views

AlbWeb kerkoje te punesoje me kohe te plote nje punonjes/e me te dhenat si me poshte:

– Te di gjuhen Italiane.
– Te kete njohuri teknike ne menaxhimin e funksionaliteteve kryesisht te sistemeve WordPress dhe Prestashop.
– Te kete eksperience ne mirmbajtjen e serverave Linux, konfigurim DNS, Email.

• Te jete i/e sinqerte, i/e pergjegjeshm/e ne pune dhe i/e perkushtuar ne detyrat qe i jepen. 
Ditet dhe oret e punes:

E Hene – E Premte 9:00 me 18:00.

Pagesa mujore 65.000 Leke

Te interesuarit te dergojne CV me Fotografi ne info@albweb.al

Adresa: Rruga Elbasanit Sauk – Tirane

Tel: 044500662

Cel: 0682080818

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Rr. Elbasanit Nd.274 tek Hotel Baron Sauk , Tirane
  • Tel/Mob +355 68 208 0818
  • Profili Informatike/IT/Software