AlbWeb

Follow

This company has no active jobs

AlbWeb

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Rr. Elbasanit Nd.274 tek Hotel Baron Sauk , Tirane
  • Tel/Mob +355 68 208 0818
  • Profili Informatike/IT/Software

About Us

Ne ditet e sotme dixhitalizimi eshte nje dukuri qe nje menyre apo ne nje tjeter na terheq ne vorbullen e vet dhe pakuptuar, nje pjese te mire te kohes tone e kalojme duke shfletuar ne internet. Ne kete menyre te jesh i dukshem dhe prezent ne te per nje biznes eshte jo thjesht e nevojshme por e domosdoshme. Ne jemi ketu per t’ju thjeshtuar punet. AlbWeb e nis aktivitetin e saj ne vitin 2009 si nje zyre informatike qe nderton faqe interneti per bizneset. Ne ju ofrojme nje cikel te mbyllur sherbimesh persa i perket identitetit te kompanise tuaj online, duke vene ne jete projektet tuaja. Si realizohet kjo? Per ne eshte fare e thjeshte. Fale nje stafi te specializuar dhe gjithmone ne kerkim te metodave te reja e sa me efektive per te arritur nje parqitje sa me dinjitoze online per biznesin tuaj.

AlbWeb sjell në tregun shqiptar të gjitha llojet e tipologjive te faqeve duke nisur nga ato standarte e deri tek ato B2B. Ne baze te nevojes te biznesit tuaj ne ju mundesojme faqe interneti per hotelerine me sistem rezervimi online te avancuar, faqe interneti per shit-blerje  makinash ose dhenie me qera me siteme rezervimi online, faqe per imobiliare, faqe per agjensi turistike, faqe per autokoncesionare, faqe E-Commerce per shitje online si dhe sisteme faqesh internet B2B & B2C.