15 OPERATORI CALL CENTER – Durres 21 views

MAS Net SHPK per la sede a Durazzo ricerca
15 OPERATORI CALL CENTER
per una nuova campagna di vendita di prodotti di bellezza, cura del corpo, benessere, dieta e lifestyle
Richiesta ottima conoscenza dell’italiano parlato
Gradita esperienza pregressa in call center
Soft skills: forte attitudine alla vendita, capacità comunicative, orientamento al risultato.
Lavoro su turni – orario di lavoro 9-15 / 13-19
Stipendio base 300 leke netti ora + bonus
Per candidarsi contattare il numero whatsapp +355697035236
MAS Net SHPK – Rruga Anastas Durrsaku, Lagja 1 – Durazzo
—————————————————————————
MAS Net SHPK per zyren ne Durres kerkon
15 OPERATORI CALL CENTER
për një fushatë të re të shitjeve telefonike për produkte bukurie, kujdesi për trupin, mirëqenien, dietën dhe stilin e jetës
Kërkohet njohja e shkëlqyer e italishtes së folur
Përvoja e mëparshme në një qendër telefonike është e mirëseardhur
Soft skills: qëndrim i fortë ndaj shitjeve, aftësi komunikimi, orientim rezultati.
Puna me kohë të pjesshme 6 orë (mëngjes) ose 6 orë (pasdite)
orari i punës 9-15 / 13-19
Pagesa 300 leke neto ora + bonuse
Per te aplikuar duhet te kontaktoni numrin whatsapp +355697035236
MAS Net SHPK – Rruga Anastas Durrsaku, Lagja 1 – Durrës

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 11 Jobs
  • Location Albania, Durrës