15 OPERATORË CALL CENTER – pagesa 300 lek neto ne ore + bonus deri ne 1000€ ne muaj 174 views

Job Expired

Jeni lodhur duke punuar për fushata të mërzitshme të shitjes së produkteve si energjia elektrike dhe gazi, telefonia celulare, rezervime takimet te bizneseve?
Jeni duke kërkuar për një mjedis të ri, stimulues që ju lejon të fitoni më shumë?
Punoni me ne !!!

Kërkon MAS Net SHPK
15 OPERATORË CALL CENTER
Për një fushatë të re shitjesh për produktet e bukurisë, kujdesit për trupin, mirëqenies, dietën dhe stilin e jetës.
Kërkohet njohuri shumë e mirë e gjuhës italiane të folur
Preferohet përvoja e mëparshme në qendrën e thirrjeve
Aftësi tërthore: aftësi të forta për shitje, aftësi komunikimi, orientim në rezultat.
Punë me kohë të pjesshme 6 orë (mëngjes) ose 6 orë (pasdite)
orari i punës 9-15 / 13-19
Pagesa 300 lek neto ne ore + bonus deri ne 1000€ ne muaj.
Dergoni CV ne selezione@masnet.al ose ne numrin whatsapp +355683818139
MAS Net SHPK – Rruga Anastas Durrsaku – Lagja 1 – Durres

www.masnet.al
www.masnetshpk.al

Cel. : +355683818139

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 21 Jobs
  • Location Albania, Durrës