15 OPERATORE CALL CENTER (ITALISHT) – DURRES – 300 LEKE NETO ORA + BONUS 177 views

Job Expired

MAS Net SHPK per la sede a Durazzo ricerca
15 OPERATRICI CALL CENTER
per una nuova campagna di vendita di prodotti di bellezza, cura del corpo, benessere, dieta e lifestyle
Richiesta ottima conoscenza dell’italiano parlato
Gradita esperienza pregressa in call center
Soft skills: forte attitudine alla vendita, capacità comunicative, orientamento al risultato.
Lavoro su turni – orario di lavoro 9-16 / 16-20
Stipendio base 300 leke netti ora + bonus
Invia il tuo curriculum a selezione@masnet.al
numero whatsapp +355697035236
MAS Net SHPK – Rruga Anastas Durrsaku, Lagja 1 – Durazzo
—————————————————————————
MAS Net SHPK per zyren ne Durres kerkon
15 OPERATORE CALL CENTER
për një fushatë të re të shitjeve telefonike për produkte bukurie, kujdesi për trupin, mirëqenien, dietën dhe stilin e jetës
Kërkohet njohja e shkëlqyer e italishtes së folur
Përvoja e mëparshme në një qendër telefonike është e mirëseardhur
Soft skills: qëndrim i fortë ndaj shitjeve, aftësi komunikimi, orientim rezultati.
Puna me kohë të pjesshme 6 orë (mëngjes) ose 6 orë (pasdite)
orari i punës 9-16 / 16-20
Pagesa 300 leke neto ora + bonuse
Dergoni CV ne selezione@masnet.al ose ne numrin whatsapp +355697035236
MAS Net SHPK – Rruga Anastas Durrsaku, Lagja 1 – Durrës

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 18 Jobs
  • Location Albania, Durrës