📢 ITALNETWORK-TIRANA vjen me lajme te mira,kerkojme operator për fushatën e re Vodafonë Casa. 34 views

ITALNETWORK-TIRANA  me nje eksperience prej me shume se 15 vitesh ne fushen e call center-it po rekruton operator outbound per fushaten Vodafone Casa.

⬇️ KËRKOHET ⬇️
🟢Njohje e mire e gjuhes italiane.
🟢Eksperience e meparshme ne call center ( jo domosdoshmerisht)
🟢Prioritet turni i pasdites.

⬇️OFROHET ⬇️
🟢Pagesa te kenaqshme 3.5 Euro/ora !
🟢Bonuse prodhimi nga 10-40 euro kontrata!
🟢 Fleksibilitet part time dhe full time !

KONTAKTO TANI NE 0699493196 ose dërgoni CV-në tuaj në hr.tirana@italnetwork.net 😉

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center