📑 Mundësi punësimi në Gjermani – Kamariere 165 views2 applications

Job Expired

📑 Mundësi punësimi në Gjermani 🇩🇪
Dortmund / Oberhausen / Frankfurt

👉 Kamariere
Kriteret që kërkohen:
✔ Kandidate femra,
✔ Gjuha gjermane nuk është kusht.

Ofrohet për kandidatët:
✔ Asistencë në akomodim,
✔ Bakshishe më shumë se paga,
✔ Pagesa 1600€ neto.

👉Mundësi për punësim sezonal dhe afatgjatë!

Për më shumë informacione mund të na kontaktoni në:
📲 0699306646
📲 0696676101

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga ¨Emin Duraku¨
  • Tel/Mob 0699306646 / 0696676101
  • Profili Konsulence, Punesim