Wow Digital

Follow

This company has no active jobs

Wow Digital

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Kompleksi Kika 2
  • Tel/Mob 0696632076
  • Profili Informatike/IT/Software

About Us

Kompania “Wow Digital” është një ndër kompanitë pionere në fushën e zhvillimit të software-ve me teknologjitë moderne. Me një portofol të pasur dhe një ekip të përvojshëm të zhvilluesve, kompania është e specializuar në krijimin e zgjidhjeve inovative dhe të personalizuara të software-ve për klientët e saj.

Baza e njohurive dhe ekspertizatës së “Wow Digital” është e gjerë dhe përfshin gjuhë programuese të ndryshme dhe teknologji të avancuara. Ekipi i zhvilluesve përdor gjuhët programuese të njohura si C# dhe Python për të krijuar aplikacione dhe platforma të sofistikuara. Për zhvillimin e aplikacioneve të internetit dhe ndërfaqeve të përdoruesit, ata përdorin teknologjitë e fundit si React dhe Flutter  për të siguruar përvojë tërheqëse dhe të përdorueshme.

Në aspektin e bazave të të dhënave, “Wow Digital” ka përvojë të thellë në punën me sisteme të ndryshme të menaxhimit të bazave të të dhënave. Kompania punon me mjedise të ndryshme si MySQL, MSSQL, PostgreSQL dhe Oracle për të siguruar që të dhënat e klientëve ruhen dhe përpunohen me siguri dhe efikasitet.

Kompania “Wow Digital” është e çertifikuar  ISO.