WORK WITH US

Follow

This company has no active jobs

WORK WITH US

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, TiranĂ«
  • Tel/Mob 0695896507
  • Profili Marketing

About Us

tPunesim i menjehershem Frengjisht, Gjermanisht dhe Spanjisht vetem full time.ime.
Mundesi punesimi e menjehershme.

Nese ke ambicie dhe deshire per te punuar, te ftojme ti bashkohesh grupit me dinamik dhe profesional.
Ofrojme trajnim per ju qe nuk keni eksperience dhe mundesi rritje profesionale.
Nxitoni te caktoni orarin e intervistes.
Aplikoni tani

-Kerkojme nivel mesatar te gjuhes
-Aftesi per te punuar ne grup
-Mundesi punesimi fulltime dhe part time

Ju ofrojme:

-Bonuse ditore/javore/mujore + DHURATA
-Mundesi rritje profesionale
-Trajnime te vazhdueshme
-Udhetime turistike

Te gjithe te inpunonimene@gmail.comteresuarit ju lutem aplikoni ne nr e telefonit ose dergoni CV tuaj ne adresen e email: