WINPHARMA

Follow

WINPHARMA

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. "Selitë e Vjetër" Nd.4, Kati 1. Njësia Administrative Nr.13,Tirana,Albania,1001
  • Tel/Mob +355 69 403 4621
  • Profili Farmaceutike

About Us

Winpharma sh.p.k është një kompani distribucioni i produkteve farmaceutike, OTC, NHP dhe pajisjeve mjekësore. Winpharma ofron për konsumatorët një shërbim të shkëlqyer në çdo kohë kudo që ata janë me një gamë të gjërë produktesh dhe me cilësi të lartë. Winpharma sot është distributori më i suksesshëm i produkteve farmaceutike në Shqipëri, kjo e arritur përmes ndërtimit të një rrjeti modern shpërndarës të aftë për të realizuar shitje me volume të larta dhe të shpërndara fiks në kohën e duhur.