Webidoo Balcans

Follow

This company has no active jobs

Webidoo Balcans

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona +355 69 40 00 559
  • Tel/Mob RR. Reshit Petrela, ish stacioni trenit, kompleksi Usluga 1001 Tirana
  • Profili Informatike/IT/Software, Marketing

About Us

Webidoo është një kompani e nivelit ndërkombëtar e themeluar nga profesionistë novatorë dhe ekselentë të botës dixhitale.
Në Shqipëri nga 2018, është e pranishme edhe në Itali, Spanjë, Zvicër, Poloni Rumani. Së shpejti edhe në Greqi.