UNIT CENTER

Follow

UNIT CENTER

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Komuna e Parisit”, në pallatin e kompleksit KIKA 1
  • Profili Call Center

About Us

“UNITCENTER Sh.p.k. u themelua në vitin 2015, si një kompani që ofron shërbime outsourcing Telemarketing-u për një sërë brand-esh ndërkombëtare.
Kompania merret kryesisht me hartimin dhe zbatimin e fushatave promocionale duke përdorur gjithë mjetet e nevojshme si marketingu i drejtpërdrejtë ose nëpërmjet formave alternative që ofron marketingu online!