Tower Research Capital

Follow

This company has no active jobs

Tower Research Capital

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë, Durrës, Korcë, Lezhë, Sarandë
  • Rruga/Zona Online
  • Tel/Mob +355695112302
  • Profili Informatike/IT/Software, IT, Konsulence, Punesim, Sherbime Financjare, Tregti

About Us

E themeluar në vitin 1998 nga Mark Gorton, Tower Research Capital është një kompani tregtare dhe teknologjike që ka ndërtuar disa nga platformat më të shpejta, më të sofistikuara të tregtimit elektronik në botë.

Ekipet tona të tregtisë së brendshme janë të pavarura nga njëri-tjetri, duke shijuar autonomi ndërsa aksesojnë burimet e përbashkëta të teknologjisë si hardueri, softueri dhe lidhja, si dhe burime të tilla si menaxhimi i biznesit, ligjor, përputhshmëria dhe menaxhimi i rrezikut.

Në zemër të operacioneve është ekipi ynë kryesor inxhinierik, i cili zotëron arkitekturën, zbatimin dhe optimizimin e vetë platformës tregtare. Kjo përfshin zhvillimin e sistemeve dhe mjeteve për të hyrë në të dhënat e tregut, kryerjen e analizave të trendit, ekzekutimin e simulimeve të tregtimit, hyrjen dhe menaxhimin e porosive, mbështetjen e tregtisë në kohë reale, menaxhimin e rrezikut dhe shërbimet e e-tregtisë(e-commerce). Duke punuar së bashku, organizata jonë ndërton teknologjinë dhe vendos strategjitë tona të ndryshme të automatizuara dhe sasiore në një gamë të gjerë klasash aktivesh në tregjet globale gjatë gjithë kohës.