Tobacco Holding Group Albania

Follow

Tobacco Holding Group Albania has posted 1 job

Tobacco Holding Group Albania

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Feridon Fezollari , ish Kombinati Ushqimor
  • Profili Tregti

About Us

Tobacco Holding Group gëzon statusin e përfaqësuesit ekskluziv të British American Tobacco që prej 10 vitesh, duke operuar me markat e kësaj kompanie në Shqipëri, në Kosovë dhe së shpejti në Maqedoni. BAT është partneri ynë i parë global dhe më i rëndësishmi në aktivitetin e kompanisë Tobacco Holding Group.