TITANS.AL

Follow

This company has no active jobs

TITANS.AL

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Zogu i pare
  • Profili Imobiliare

About Us

TITANS: Agjensi Imobiliare e specializuar  në  ndërmjetësimin  e shitjes, blerjes, qërasë, konsulencës,  vleresimeve dhe investimeve  të  pasurive të paluajtëshme.

Qëllimi ynë është për të arritur kënaqësine më të lartë të klientetit dhe këtë duam ta realizojmë me profesionalizëm, përkushtim, korrektesë, dashamirëesi, mirësjellje dhe krenari.

Objektivi jonë është të synojmë gjithmonë standartin më të lartë të shërbimit që ofrojme. Vizjoni jonë është që të sigurojmë udhrrëfyesin më të mirë dhe cilësorë  të rrugës së suksesit për klienteët tanë.

Misjoni i kompanisë  tonë është ofrimi i një  shërbimi imobiliarë profesional dhe konkurues duke kontribuar  në krijimin  e marrdhënieve sa më  miqësore me klientët tanë me interesa reciproke duke i parë ata si partner afatgjatë. Stafi jonë përbëhet nga profesionistë me shume eksperience në ndërmjetësimin e transaksioneve të pasurive të paluajtëshme