TiranaTech

Follow

This company has no active jobs

TiranaTech

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Tel/Mob 0677172564

About Us

Jemi nje kompani e vogel me shume energji pozitive. Kultura e punes ka shume rendesi per ne.

Jemi te gatshem te trajnojme kedo qe ka deshire te shohe resultate tek vetja dhe te beje karrire.

Duke qene se jemi kompani e re ka shume vend per tu rritur.