Tirana Legal Consulting

Follow

This company has no active jobs

Tirana Legal Consulting

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Barrikadave, perballe Gjimnazit "Sami Frasheri"
  • Profili Sherbime

About Us

Kjo Studio Ligjore angazhohet për përfaqësim përpara gjykatave dhe institucioneve shtetërore. Gjithashtu ofron konsulencë, të njëhershme ose të qëndrueshme, për individë dhe kompani.