Tirana Bank

Follow

This company has no active jobs

Tirana Bank

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. "Ibrahim Rugova"
  • Profili Banke

About Us

Tirana Bank është banka e parë me kapital tërësisht privat në Shqipëri. Ajo u themelua më 1996 dhe gjatë kësaj periudhe ka patur një zhvillim të madh, duke shtrirë degët e saj në të gjithë Shqipërinë. Sot ajo është konsoliduar në treg, duke ofruar një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh, që u përgjigjen më së miri kërkesave të klientëve të saj. Tirana Bank është anëtare e Balfin Group dhe operon në bashkërendim me objektivat dhe synimet e Grupit, për të qenë lider në ofrimin e shërbimeve financiare. Ajo vazhdon të rritet dhe zgjerohet, por ruan me rigorozitet filozofinë e saj për ofrimin e shërbimeve cilësore dhe për të qenë pararojë në ofrimin e produkteve të reja bankare në Shqipëri. Shumë prej bizneseve në Shqipëri e shohin Tirana Bank si një pikë mbështetjeje të përhershme, për të investuar dhe zhvilluar më tej biznesin e tyre.