The Headhunter Group

Follow

This company has no active jobs

The Headhunter Group

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Dervish Hima, Ambasador 3, Kati 17
  • Tel/Mob +355 42227612
  • Profili Punesim

About Us

Grupi The HeadHunter ofron shërbime inovative në përzgjedhjen e personelit dhe rekrutimit në përgjithësi, që operon në Evropën Juglindore. Grupi Headhunter ka zyra në Shqipëri, Kosovë, Bosnje dhe Hercegovinë, Mal të Zi, Maqedoni, Serbi, Greqi, Qipro dhe SHBA.

Ne ofrojmë mentalitetin më të ri duke vënë Kandidatët dhe Klientët në qendër të biznesit tonë. Ne jemi kompania lider në tregun e punës në rajonin e Ballkanit Perëndimor përsa i përket besueshmërisë dhe profesionalizimit, si dy nga faktorët kyç të këtij biznesi. Motoja jonë është “inovacion dhe progres”.

Misioni Ynë:

Të kemi Sherbimin më të mirë të Burimeve Njerëzore dhe shërbimit të rekrutimit në Shqipëri dhe në rajon, duke bërë diferencën. Biznesi ynë ka nje impakt pozitiv te njerëzit çdo ditë. T’i ndihmojmë njerëzit me moton tonë “punë më e mirë, jetë më e mirë” është qëllimi ynëdhe menyra sesi ne kontribuojmë te shoqëria. Kjo është ajo çfare ne bëjme, çfarë ne dimë, kjo është ajo për të cilën ne kujdesemi dhe ajo çfarë ne jemi