Telex

Follow

This company has no active jobs

Telex

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga "Shyqyri Berxolli", Pallati " Inter -CO"
  • Profili Telekomunikation

About Us

Telex është një kompani e cila operon prej 4 vitesh në industrinë e telemarketingut. E pozicionuar në qendër të qytetit, me qëllimin e rekrutimit të sa më shumë profesionisteve, për tu rritur dita ditës dhe për të ofruar një mjedis pune bashkëkohor, dinamik, të këndshem dhe produktiv.

Telex ofron shërbime të ndryshme për kompanitë më të mëdha botërore si shërbime inbound, outbound, data entry, mail marketing etj. Stafi ynë i kualifikuar i jep një shërbim ekselekt kompanive bashkëpunuese duke sjellë pranë klientëve të tyre, një shërbim i cili çdo vit vlerësohet me 5 yje. Kjo i jep siguri punonjësve tanë për të ofruar garanci në punë të vazhdueshme dhe rritje profesionale si dhe në karrierë pranë kompanisë tonë.

Telex është një kompani e cila operon prej 4 vjetesh në industrinë e telemarketingut. E pozicionuar në qendër të qytetit, me qëllimin e rekrutimit të sa më shumë profesionisteve, për tu rritur dita ditës dhe për të ofruar një mjedis pune bashkëkohor, dinamik, të këndshem dhe produktiv.

Prej vitesh nxisim në rritjen e punësimit të të rinjve duke krijuar panaire me dyer te hapura pranë zyrave tona, ku potenciali i ri, mund të vizitoj dhe të njoh nga afer punën dhe proceset e saj.

Telex ofron kontrata të rregullta për çdo punëmarrës, konform ligjeve të shtetit shqiptar dhe kodit të punës.

Ne në Telex, përpiqemi të forcojmë bashkëpunimin në grup edhe jashtë orareve të punës duke organizuar udhetime të shkurtra ose fundjava jashtë kryeqytetit, me departamente të ndryshme. Kjo na ka forcuar dhe na ka rritur si një familje ndaj vleresojmë edhe kohën e lirë së bashku, pasi kjo na bënë më të veçantë.