Techi

Follow

This company has no active jobs

Techi

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona bajram tusha
  • Tel/Mob 0694325942
  • Profili Moda/Veshja, Telekomunikation

About Us

Techi, funksionon si department IT i jashtëm për biznesin. Nga mbështetja e operacioneve të përditshme në transformimin dixhital dhe implementimin e teknologjive të reja, shërbimet tona si department IT i jashtëm janë një zgjidhje me kosto efektive për të rritur performancën e biznesit. Ne aplikojmë eksperiencën tonë teknike dhe qasjen konsultative për të zgjidhur sfidat tuaja në fushën e IT, duke kërkuar zgjidhjet teknologjike inovative dhe reduktimin e kostove për këto shërbime. Ju ofrojmë zgjidhje të personalizuara në fusha të ndryshme network & sisteme, web & ecommerce, suport24/7 & konsulence dhe IT plus. Zgjidhjet dhe shërbimet tona përshtaten për bisnese të ndryshme si Horeka (Hotele, Restorante, Bar/Kafe), Retail(Dyqane, Markete, Supermarkete, etj) Industri(Fabrika, Magazina, etj) dhe Sektori i Shërbimeve(Call center,Shërbime pastrimi, etj) .