Sutherland Global Services

Follow

This company has no active jobs

Sutherland Global Services

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Kosova, Prishtine
  • Rruga/Zona Ndertesa Alfa, Rr.e Gjilanit 35, Veternik, Prishtine
  • Tel/Mob 38349955470
  • Profili Call Center

About Us

Sutherland është një kompani transformimi dixhitale që operon në Kosovë që mbi 5 vjet. Jemi kompani amerikane e që në Kosovë kemi disa klientë që ju ofrojmë shërbime në gjuhën gjermane dhe italiane. Ofrojmë shërbime ndaj klientëve dhe mbështetje teknike për një nga liderët botërorë për shitje online, dhe shërbime ndaj klientëve dhe shitje për një lider në ofrimin e telefonisë në Gjermani (inbound).
Ekipi ynë po rritet dhe ne po kërkojmë të punësojmë më shumë se 100 anëtarë të rinj të ekipit këtë vit në pozitën e Konsulentit të Shërbimeve ndaj Klientit dhe Konsulent të Shitjes me gjuhë gjermane.
Gjendemi në Prishtinë, dhe kërkojmë punonjës të interesuar për punë në zyret tona.