SuperMart Albania Sh.p.k

Follow

This company has no active jobs

SuperMart Albania Sh.p.k

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga "Andon Z. Cajupi", Hyrja Pallati Numer 3, Hyrja Nr. 2, kati 3
  • Tel/Mob +355 4 453 5115

About Us

Bota rreth nesh është në ndryshim të vazhdueshëm. Jemi në ndryshim të vazhdueshëm. Ndonjëherë në mënyrë të parashikueshme, ndonjëherë më pak.

Por edhe në këto kohë ndryshimesh të vazhdueshme, blerja në internet nuk ka të bëjë vetëm me mbijetesën ose përmbushjen e nevojave më të thjeshta të dikujt. Bëhet fjalë gjithashtu për emocione dhe vetë-shprehi.. Bëhet fjalë për vlerat dhe dëshirat. SuperMart ka mbështetur këtë të drejtë që në fillim. Ne jemi për thjeshtësinë dhe disponueshmërinë e blerjeve të lehta, përzgjedhjen e larmishme të produkteve dhe sigurinë e klientit dhe nuk lodhemi kurrë prej saj.

E panjohura është emocionuese: gjërat qe do na presin janë të mëdha. Ne dëshirojmë të vendosim pak WOW në blerjet në internet, duke i ofruar ato në formën më të pastër lehtësisht të konsumueshme. Qoftë pajisje e thjeshtë, rrobat më të bukura, pajisjet elektronike më të hollësishme dhe çdo gjë tjetër, SuperMart është vendi ku mund ta merrni atë.

Ne mbështesim çmime të drejta dhe vlerë për para. Zgjedhja jonë unike – dhe vetë SuperMart – nuk ka të bëjë me përzierjen, por me vecantinë. Ne jemi të gjithë krijesa unike që meritojmë një treg që është po aq unik, duke na lejuar të bëjmë zgjedhjet unike që duam. Për të qenë më afër çdo konsumatori. Sot, nesër dhe për njëzet vitet e ardhshme. Ky është misioni ynë. Kjo është dëshira jonë. Të jemi lidhës të produkteve, shitësve dhe teknologjisë moderne dhe për ta vendosur atë në një paketë lehtësisht të konsumueshme.