Soft Solution

Follow

This company has no active jobs

Soft Solution

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Informatike/IT/Software

About Us

Soft & Solution eshte kompani udheheqese ne Shqiperi me eksperience disa vjeçare ne fushen e teknologjise se informacionit dhe telekomunikacionit, e cila zhvillon aplikacione te te gjitha kategorive dhe madhesive. Portofoli yne i sherbimeve perfshin konsulence ne telekomunikacion dhe rrjete, integrim dhe implementim te sistemeve, zhvillimin e software, trajnime dhe mbeshtetje.