SiCRED Distribution

Follow

SiCRED Distribution has posted 1 job

SiCRED Distribution

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Brigada VIII, Vila 3/1, Kati i trete, Tirane (ne zonen e ish-Bllokut)
  • Profili Artizanat

About Us

SiCRED Distribution eshte nje shoqeri me kapital shqiptar, e themeluar ne Shkurt te vitit 2021 e cila operon ne fushen e tregtimit dhe promovimit te artizanatit shqiptar,