Scale Out sh.p.k

Follow

Scale Out sh.p.k has posted 1 job

Scale Out sh.p.k

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Blv
  • Profili Mjeksi

About Us

Scale Out shpk ka si objekt aktiviteti sherbimet e konsulences per shoqerite, konsulence administrative, financiare dhe organizative.

Sherbim konsulence ne fushen e sherbimeve tregetare ne pergjithesi dhe mbi zhvillimin e sipermarrjeve.

Aktivitet BPO(Business Process Outsourcing).