Sali Elektrik shpk

Follow

This company has no active jobs

Sali Elektrik shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë, Durrës, Fier, Vlorë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres Km.7, Kashar, Shqiperi
  • Tel/Mob 00355676027980
  • Profili Elektronike, Energjitike, Ndertim, Tregti, Tregti me shumice

About Us

Kompania Sali Elektrik u themelua ne vitin 1996 dhe me një eksperiencë 25 vjeçare në sektorin e tregëtise dhe shpërndarjes të materialeve elektrike dhe të ndriçimit, Sali Elektrik tashme është lider ne treg me prezence te rendesishme ne gjithe territorin e Shqiperisë.