S2 Albania

Follow

S2 Albania

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Telekomunikation

About Us

S2 Albania është degë e S2Global (OSI Systems Company) dhe lider i klasit botëror në implementimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve të skanimit të ngarkesave si dhe në administrimin e sigurisë së transportit, në punësimin dhe trajnimin e stafit. Sistemet tona përdoren në aeroporte, porte detare, vendkalime kufitare, ndërtesa qeveritare, kompani, objekte postare dhe zona ushtarake. Përkushtimi dhe përvoja jonë kanë rezultuar në një tërësi sistemesh, personel me njohuri dhe përvojë, të gatshëm për t’ju përgjigjur menjëherë kërkesave të klientëve të të gjitha përmasave. S2 Albania do të operojë në pikat e operimit të kompanisë në: Durrës, Qafë Thanë, Kapshticë, Kakavijë, Morinë.