ROYAL DEVELOPMENT Int

Follow

This company has no active jobs

ROYAL DEVELOPMENT Int

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona ALEKSANDER GOGA LAGJIA NR 2
  • Tel/Mob 0688096734
  • Profili Konsulence

About Us

Kompania Royal Development Int nje kompani ne Durres e cila kerkon Konsulent Marketingu italisht ne pozicionin INBOUD.

Aplikantët duhet:
🔹 Te kete nivel mbi mesatar te gjuhes italiane.
🔹 Aftesi te mira komunikuese dhe pune ne grup.
🔹 Pozitivitet dhe dëshirë për të punuar në punë dhe për t’u rritur profesionalisht.

Kompania ofron:

🔹 Paguani 30 000 Leke + Bonus
🔹 Disponueshmëri për punë me kohë të pjesshme 09:00-18:00.
🔹 Ambient komod dhe miqësor
🔹 Mbështetje në çdo kohë gjatë procesit të punës
🔹 Fundjava pushim

PËR MË SHUMË INFORMACION
Na shkruani në adresën tonë të emailit:
📩risorseumanerdi@gmail.com
Ose na kontaktoni në ☎: 0688096734
Instagram: https://www.instagram.com