Rofix

Follow

This company has no active jobs

Rofix

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Tapizë-1504 Nikël, Km. i 12-të Tiranë - Fushë-Krujë
  • Profili Ndertim

About Us

Kompania austriake RÖFIX Sh.p.k, lider në tregun europian dhe atë shqiptar në prodhimin e materialeve të ndërtimit, e themeluar prej vitit 2005 në Shqipëri