Repeat Fitness & Wellness Club

Follow

This company has no active jobs

Repeat Fitness & Wellness Club

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr Ymer Kurti , Qendra Olimpia
  • Profili Fitnes

About Us

Repeat Fitness & Wellness eshte nje club ku cdo sherbim ofrohet me profesionalizem ,energji dhe pasion .

Club- i ofron te gjitha sherbimet ne sektorin Fitness & Wellnes duke plotesuar gjithe nevojat e klientit ne kete fushe.

Ne perberje te tij jane

Repeat Fitness –  Nje qender fitnessi ku cdo gje eshte e mundur dhe do te bini ne dashuri me trupin tuaj

Repeat Medical SPA – Aty ku do te relaksoheni , rivitalizoni dhe trajtoni lekuren tuaj me produkte dhe aparatura profesionale.

Green On Repeat – Aventura juaj me ushqimin e shendetshem fillon ketu . Ushqehuni sipas qellimeve tuaja dhe personalizoni sherbimin.

Ne Repeat Fitness & Wellness club dita juaj nuk mbaron asnjehere!